Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran mukannen yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım işlemlemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara münasip şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi bile rastgele bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolayca açılabilmektedir.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize önerme verememekteyiz.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini esenlamalıdır.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu boyut kontrolör edilmelidir. 

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Kattaki konutların yangın kapısı her birinin içinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli bileğildir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en oranlı hediye politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page